Obtinut din cupajarea a trei soiuri distincte, este caracterizat de culoare pala, cristalina, cu arome complexe amintind de mure, zmeura, caisa alba.
Revigorant si catifelat, racoros, cu o aciditate care il face sprintar si vioi, se potriveste foarte bine cu mancaruri mediteraneene, fructe de mare, branzeturi maturate sau aperitive.
Pentru ca nimic nu este intamplator, nici denumirea, calitatea vinurilor pe care le producem sau pozitionarea acestei podgorii, totul se rezuma la acest pamant plin de istorie si bogatii ale naturii, regiunea orasului Ovidiu si satele acestuia, cum este si Poiana, locul unde au luat nastere “Domeniile Ovidiu”. Inchinam fiecare picatura din vinul produs de Domeniile Ovidiu solului si zonei care are cele mai remarcabile proprietati pentru cultivarea si cresterea vitei-de-vie. Domeniile Ovidiu au un “Terroir” ideal, insemnand faptul ca este asezata pe o zona care indeplineste toate calitatile distincte ale unei zone viticole cum ar fi tradiția, clima, solul si poziția geografica.